Wegbeschrijving naar complex A
 
google maps
 
Vanuit Deurne: de brug van het sportpaleis overrijden, links afslaan en de Gasthuishoevestraat inrijden.
 
Vanuit Merksem: vanaf de Groenendaallaan of Bredabaan richting brug Sportpaleis rijden. Voor de brug rechts afslaan en de Gasthuishoevestraat inrijden.
 
Het terrein ligt ongeveer 100 meter verder aan de linkerkant (op de foto bovenste veld).
 
Let op: De Gasthuishoevestraat ligt in een blauwe zone. Parkeerschijf is verplicht. Van maandag t/m vrijdag van 18u tot 24u en op zaterdag en zondag van 9u tot 24u mag maximum 2 uur geparkeerd worden.
 
Er is een kleine parking aan de ingang.
 
Openbaar vervoer: tram 3 halte Gasthuishoevestraat
 
Telefoon: 03/646.44.20
 
Afbeelding invoegen 
 
 
Wegbeschrijving naar complex B
 
google maps
 
Komende uit de richting Brussel/Gent autostrade ring afrit 2 (Deurne) nemen. Rechtdoor richting Merksem. Burgemeester Gabriël Theunisbrug overrijden en beneden rechts de Duvelshoek nemen, dan eerste straat rechts is de Carrettestraat.
 
Komende uit de richting Breda/Bergen-Op Zoom autostrade ring afrit 1 (Kaaien – Merksem) nemen. Links de Groenendaallaan op en rechtdoor Minister Delbekelaan. Voor de brug rechts afslaan in de Duvelshoek, dan eerste straat rechts is de Carrettestraat.
 
Komende van de Bredabaan net voorbij het districtshuis en de kerk de Frans de l’Arbrelaan links inrijden. Voor de brug rechts afslaan in de Duvelshoek, dan eerste straat rechts is de Carrettestraat. Het veld ligt naast de brug (op de foto onderste veld) .
 
Openbaar vervoer: tram 3 halte Gasthuishoevestraat Parking: er is voldoende ruimte in de Carrettestraat.
 
Telefoon: 03/646.44.21