Lidgeld en tegemoetkomingen

LIDGELD SEIZOEN 2019-2020

 Seniors 175 euro
 U15 t/m U17 220 euro
 U7 t/m U13 210 euro
 U5 t/m U6 60 euro
Trainingspak seniors nog te bepalen
Trainingspak jeugd inbegrepen in het lidgeld


Tegemoetkoming van de mutualiteit

Verschillende mutualiteiten bieden een terugbetaling aan van een gedeelte van de kosten van het lidmaatschap van een sportclub, of van een deelname aan sportkampen. Hiervoor dien je een aanvraagformulier van het ziekenfonds in te vullen en af te geven aan jeugdsecretaris, Peggy Van Landeghem,  jeugdcoördinator, Jean Van Montfort of aan de clubsecretaris Marc Snelders.

Je kan het formulier van je mutualiteit vinden door te klikken op het corresponderende logo. Voor meer info kan je contact nemen met je mutualiteit.

 
Afbeelding invoegen   Afbeelding invoegen  Afbeelding invoegen
 Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen Afbeelding invoegen
 
OCMW Antwerpen

Ben je in begeleiding bij OCMW Antwerpen? Vraag dan aan je maatschappelijk werker meer info over de vrijetijdstoelage.


Ondersteuning lidgeld Sporting A

De stad Antwerpen ondersteunt via Sporting A de sporter met het statuut VerhoogdeTegemoetkoming (VT) en onder bepaalde voorwaarden de sporter die OCMW.
 
De sporter krijgt maximaal 100 euro terug.  Er is een eigen bijdrage 50 euro en ook de ondersteuning  van het ziekenfonds wordt in mindering gebracht van het betaalde lidgeld om de bijdrage te berekenen.
 
Het aanvraagformulier met bijlages bezorg je zelf aan SPORTING A, DAMPLEIN 31, 2060 ANTWERPEN of via email ONDERSTEUNING.LIDGELD@STAD.ANTWERPEN.BE.
 
Let op het budget is beperkt.  Snel indienen is de boodschap.
 
Meer informatie vind je op de website van de stad.antwerpen
 
Jeugdleden uit Borgerhout gebruiken beter het formulier van het district Borgerhout. Zie hieronder.
 
Voor meer informatie kan je terecht bij Sporting A op het telefoonnummer: 03 270 31 30, op het e-mailadres: ondersteuning.lidgeld@stad.antwerpen.be of op de website www.antwerpen.be/teamvrijetijd
 
 
Jeugdsportkorting - district Borgerhout
 

Als je in Borgerhout (postcode 2140) woont, dan kan je een korting van 20 of 150 euro (VT-statuut) krijgen.  Voorwaarde is dat er een eigen bijdrage van 50 euro blijft.

Formulier: aanvraagformulier

Indien het formulier voor 20 euro wordt ingevuld, dan bezorgt de sporter het formulier uiterlijk op 20 februari of 20 oktober aan de club. De club bezorgt op haar beurt de formulieren aan het district Borgerhout voor 1 maart of voor 1 november.

Indien het formulier voor de Verhoogde Tegemoetkoming wordt ingevuld, bezorgt de sporter het formulier aan ofwel in het districtshuis van Borgerhout, ofwel aan Buurtsport (Damplein 31, 2060 Antwerpen).

Meer informatie: https://www.antwerpen.be/nl/overzicht/district-borgerhout/subsidies/korting-lidgeld-jonge-sporters

 

Jeugdsportcheques - district Deurne
 
Je woont in Deurne en bent op 1 januari van het aanvraagjaar tussen 3 en 18 jaar of tussen 18 en 26 jaar én student, dan kan je met een jeugdsportsportcheque of studentensportcheque 20 euro korting krijgen op je lidgeld.
 
Maak hiervoor gebruik van een van de volgende aanvraagformulieren:

U kan de sportcheques ook aanvragen bij de sportantenne in het districtshuis van Deurne.
De sportantenne zal samen met jou de inschrijving doorlopen. De openingsuren zijn dinsdag en woensdag van 9 tot 16 uur, donderdag van 13 tot 16 uur en vrijdag van 9 tot 13 uur.

 Een sportcheque aanvragen kan tot en met 12 november 2019.

 Je moet hem wel uiterlijk op 19 november 2019 afgeven op de club.

 Het reglement van de sportcheques kan je hier bekijken.