Nieuws

We zoeken voor onze jeugdploegen nog gemotiveerde trainers voor onze jeugdploegen U6 en U7.

Indien je geïnteresseerd bent, kan je contact opnemen met algemeen jeugdcoördinator, Jean Van Monfort - gsm 0486 28 33 16.

Eerste avondwedstrijd op verplaatsing van het seizoen eindigt in een scoreloos gelijkspel.

De ploeg: Ercebi Erman, Curtoud Gilles (68'), Iakovlevski Daniël (61'), Nyamador Eli, Mullenbruck Joeri, Dos Reis Pinheiro Amilcar, Ofosuhene Kevin, Bertels Maxim (76'), Depret Yannick, Taneo Vincente (69') en Isenbaert Yves .

Oververdiende overwinning van FC Merksem dat al na 6 minuten op voorsprong kwam door een doelpunt van Sisay Cornelis.

FC Merksem had voortdurend overwicht en Gilles Curtoud verdubbelde de score in de 63ste minuut.  Uit de enige kans van de wedstrijd kon Lippelo toch nog tegenscoren in het slot van de wedstrijd.

Doelpunten:

Zondag,  7 oktober 2018, opende  Schepen voor sport Ludo Van Campenhout  de vernieuwde voetbalcluster aan de Gasthuishoevestraat.
FC Merksem beschikt vanaf nu over een kunstgrasveld met professionele veldverlichting en een nieuw kleedkamergebouw.

Tweede nederlaag op rij voor FC Merksem, dat dramatisch aan de wedstrijd begon.  Reeds na 2 minuten was het op achtervolgen aangewezen. De aanval van FC Merksem, tot nu toe de beste van de reeds, bleef nu ook in gebreke.

Doelpunten:

V.C. Mortsel O.G. A: 2' Colman Kurt - 54' Herpoel Tim - 84' Herpoel Tim

Pijnlijke thuisnederlaag voor FC Merksem dat de gekwetsten Taneo, Jan en Joeri Muller, Pauwels, White, Philips, Tahriovic, Ndigwe en Abdulmalik moest missen.

Na de inhuldiging van het nieuw trainingscomplex voor de Antwerp Giants, kwamen burgemeester, Bart De Wever, en sportschepen, Ludo Van Campenhout, op bezoek bij FC Merksem.

Zij kwamen de voortgang van de vernieuwing van het complex Gasthuishoeve bekijken.

Opnieuw een gelijkspel.  2-2 op het veld van KVS Branst.

Taneo, Jan en Joeri Muller, Pauwels, White, Philips, Tahirovic, Ndigwe en Abdulmalik bleven in de lappenmand. Doelman Tripodi was fit genoeg om op de reservebank plaats te nemen.

Spectaculaire eerste thuiswedstrijd waarin FC Merksem na een uur met 5-2 leidde, maar Lint nog in de 93ste minuut langszij zag komen.

Merksem begon slap en ongeconcentreerd en keek nog voor het halfuur op een 0-2 achterstand.  De ploeg herpakte zich en overklaste de bezoekers.  Toch liet Merksem zich in een waanzinnig slot de zege nog afpakken.

Doelpunten:

FC Merksem organiseert  haar eerste etentje van het seizoen.

Voor de wedstrijd tegen Hooikt kunt u genieten van een kaasschotel.

Meer info.

Pagina's